וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיקרט: לא באמת מקום לשיתוף סודות

6.8.2014 / 9:34

בטור החדש שלנו, "אמת מטרידה", נשבור כל סטיגמה, נפריך כל אמונה רווחת, ננפץ אגדות אורבניות ובקיצר- נגיד את האמת הכואבת בפנים. והפעם: אפליקציית סיקרט

רבים החמיאו לאפליקציית סיקרט על גאונותה, אבל אם נאמר את האמת, ובשביל זה הרי התכנסנו, סיקרט היא המקום הכי וולגרי ברשת כרגע. או כמו שאחד "החברים של החברים שלי" אמר: "כל הסודות פה מסתכמים בסקס, סמים, בגידות וקקי".

אפליקציית סיקרט. אפליקציית secret, צילום מסך
אפליקציית סיקרט/צילום מסך, אפליקציית secret

סיקרט מאיימת להיות הטוויטר הבא, אבל כמו שהיא הופיעה, ככה היא תעלם. אני לא בונה על הצלחה לאורך זמן, אלא אם כן תצליח סיקרט להמציא את עצמה מחדש ברגע שתתחיל לשקוע. הרעיון עצמו מבורך אבל לוקה בחסר. האפליקציה מאפשרת לנו לומר כל דבר שעולה לנו בראש, כאילו היינו חולי טורט, בלי שאף אחד ידע מי כתב את הסטטוס הנוראי הזה על צואה, שפיכה ואוננות על השכנה. אתה לא יכול לדעת מי כתב את הסטטוס אבל האפליקציה מצמצמת לך את אפשרויות הבחירה ומודיעה לך האם מדובר בחבר שלך מהפייסבוק או בחבר של החבר שלך מהפייסבוק. החיסרון נעוץ ביתרון שבאפליקציה הזאת. היתרון- קיבלת הצצה לפרצופם האמיתי של חבריך וזה הזמן שלך להצליב נתונים ולגלות מי האומלל. החיסרון- אם חבריך יצלחו בשלב אימות הנתונים, הם צפויים לגלות את סודותיך הכמוסים ביותר ולא לשם כך נועדה האפליקציה הזאת.

אפליקציית סיקרט. אפליקציית secret, צילום מסך
אפליקציית סיקרט/צילום מסך, אפליקציית secret

נקח לדוגמא אותי, בחור ממוצע עם כ-300 חברים בפייסבוק, לא אהוד במיוחד, אני יודע. לאפליקציה רשומים כרגע 40 מחבריי הפייסבוקיים. אם אכתוב סטטוס על אהבתי לסקס מזדמן, לא מעט מחבריי לא ידעו במי מדובר אבל מקורביי, שכבר קיבלו הצצה חטופה לעולמי, יכולים לזהות את סגנון הכתיבה וסוג ההומור שלי ולהבין שזה אני. לפתע אני מוצא את עצמי מסנן את סודותיי בקפדנות, מנסח קצת אחרת, כותב ומוחק, ואני מזכיר לכם- האפליקציה נועדה למנוע את הסינון הכל כך מוכר לנו מהפייסבוק. מבחינתי היא כושלת במטרתה.

אפליקציית סיקרט. אפליקציית secret, צילום מסך
אפליקציית סיקרט/צילום מסך, אפליקציית secret

בואו נניח לרגע את סודותיי בצד ונדבר על הסודות שלכם. מעניינים ככל שיהיו, עד מתי נוכל להמשיך לקרוא סטטוסים אנונימיים ולעסוק בהצלבות? יום יבוא ונתחיל להשתעמם, והסטטוסים הילדותיים או המיניים שלכם יתחלפו בסטטוסים של ילדים קטנים או חולי מין אמיתיים, ואבוי לי מה שילך שם.

אסכם ואומר שאנחנו מכורים למציצנות ומבזבזים על זה זמן יקר. אם זה "האח הגדול", הרשתות החברתיות ועכשיו סיקרט ואולי זו בעצם הנוסחא להצלחה. המציאו אפליקציה שתאפשר הצצה חדשה לעולמם של אחרים, הוסיפו לה אלמנט אינטראקטיבי, מילה קטנה מאסי עזר בשידור חי ואתם כובשים את העולם. והנה בדיוק קיבלתי התראה חדשה באפליקציה, חבר שלי כתב "אני עושה קקי וזה נורא כיף". תודה ששיתפת מותק, תודה ששיתפת.

אפליקציית סיקרט. אפליקציית secret, צילום מסך
אפליקציית סיקרט/צילום מסך, אפליקציית secret

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully