וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדרך לאהבה מחשב מסלול מחדש

לא משנה מה אתם מחפשים (מסטוץ קצר ועד זוגיות ארוכה), יש שיעדיפו לחפש באתרי היכרויות ויש שילכו על זה סולו. באיזה צד אתם?

(צילומי אילוסטרציה: ShutterStock)

הצד שלה: התקבלה הודעה חדשה

אני רשומה בכל אתר היכרויות אפשרי ואני לא מתביישת להודות בזה. הכרטיס האישי שלי עבר עריכה על ידי צוות מומחים כך שלא יצאתי בו נואשת מדי (ואני הכי נואשת), לא בנאלית מדי (ואני מזה בנאלית) והכי לא מטומטמת (ואני לא חכמה במיוחד).

אני מודה שבהתחלה קצת חששתי להציג את תמונותיי בפני אלפי גברים רעבים. התלבטתי המון ולקח לי כמעט שנה לעשות את הצעד הכה גדול הזה ולפתוח לי משתמש באתר אחד. כמובן שכולם דחפו אותי לזה ואמרו "מקסימום לא טוב לך? תסגרי. בדקה את פותחת ובדקה את סוגרת". סיכמו את חיי.

אחרי שנים של בדידות נוראית הבנתי שאין מנוס. פתאום התקבלה הודעה חדשה ואני כולי בהיסטריה. מי זה? איך הוא נראה? מה אגיד לו? כדאי לי לצאת איתו? ההתרגשות, הפרפרים, החיזור הזה שמעולם לא חוויתי. עברה שנה והתיבה שלי מלאה בהודעות, אני כבר לא מתרגשת. מסננת. בוחרת בפינצטה את המעניינים וגם אותם מעבירה במבחן. אני יוצאת לדייטים, לא מעט, משלימה פערים של חיים שלמים ואפילו יצאה לי זוגיות מקסימה מזה.

אני יודעת שלא הייתי חווה את כל זה ללא אתרי ההיכרויות, אז לאלו מכם שממהרים לשלול- Think again.

רחלי אברייג'

הצד שלו: "את באה לפה הרבה?"

אתרי היכרויות הם לא בשבילי מכמה סיבות. קודם כל, אני לא אוהב לשבת שעות על המחשב ולעבור על תמונות של בנות, אלא אם כן זה פורנו. כשמבקשים ממני לספר על עצמי, אני תמיד נתקע. ובאתרים האלה אתה חייב כל הזמן לספר על עצמך, אם זה בעמוד הפרופיל ואם זה בהודעות לבחורה. אני גם לא אוהב להתכתב יותר מדי. את נראת טוב? בואי נשב על איזה בירה בפאב, או בשבילכם הצעירים- קפה בלנדוור, ונכיר.

התמונות באתרי היכרויות גם ככה עברו פוטושופ רציני ואני מכיר לא מעט שנפלו על זה. לא לשכוח שיש לא מעט בנות לא רציניות שבעיקר מבזבזות לנו את הזמן בשיחות שלא מתקדמות לשום מקום. במקום לבזבז שעות של שיחה על אה ודה, עד שהיא תתן לי את המספר שלה, אני מעדיף לפגוש מישהי שמוצאת חן בעיניי באיזו מסיבה, לחייך ולומר לה "תגידי, את מכירה אולי את אבא שלי? בא לך להכיר את הבן שלו?". אם היא תחייך, נתחיל את הדייט הראשון שלנו באותו הרגע. אם לא, נמשיך לחפש. לפחות לא בזבזתי על זה יותר מכמה שניות.

אני מבין שעם זו מימיני לא מתחילים, אז אין לה הרבה ברירות, אבל אני לא חושב שזה רק תלוי באיך שאדם נראה- אלא גם במה שהוא משדר. אם תשדרו פתיחות, יתחילו איתכן, והאמת? לא יקרה כלום אם תתחילו איתנו. שיחה ב-4 עיניים תמיד טובה יותר מהודעה, מבטיח לכם.

רועי כהן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully